Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce
Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce:
Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker.
Så koger du suppehornene "al dente" efter anvisningen på pakken i rigeligt, saltet vand. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af og køle, til den er lunken.
Del derpå pæren i kvarte, skær kernehuset væk, skræl den og skær den i tern. Hak nødderne groft, og hæld så alle ingredienserne i en skål.
Til sidst rører du mayonnaise, yoghurt, citronsaft, sennep, karry, sukker og salt sammen. Hæld denne blanding over salaten, og bland den. Pynt med persille.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.