Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Mangokylling
Mangokylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mangokylling:
- 450 g kyllingefileter
- 1 løg
- 2 spsk solsikkeolie
- 1½ dl hønsebouillon
- 1 dl tør hvidvin
- Fint revet skal af ½ citron
- 2 friske mango
- ½ tsk salt
- 1/4 tsk hvid peber
- 1/4 tsk revet muskat
- ½ dl fløde
- ½ dl mandelflager
- 2 forårsløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mangokylling:
Skær kyllingekødet i 2½ cm store tern. Pil og hak løget. Opvarm olien i en wok eller på en pande til den er hed men ikke rygende. Tilsæt løgene og steg under omrøring til de er møre og gennemsigtige (ca. 3 minutter).
Tilsæt kyllingen. Skru op for blusset og brun kyllingekødet kraftigt i 5 minutter. Tilsæt bouillon, vin og revet citronskal. Bring det i kog og skru ned. Lad det hele simre under låg i 5 minutter til kyllingen er gennemkogt.
Skær mangoens frugtkød i tern. Kom mangoen ned til kyllingen og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge uden låg i ca. 2 minutter.
Rør fløden i og varm det igennem ca. 1 minut. Anret og drys med mandelflager og fintskivet forårsløg. Servér med ris eller kartofler.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.