Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Marokkansk Kylling
Marokkansk Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave marokkansk kylling:
- 4 kyllingebryster
- 1 løg
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl tørrede, udblødte kikærter
- 1 dl tørrede, udblødte grønne linser
- 2 spk tomatpuré
- 1 spsk spidskommen
- 8 dl hønsebouillon
- 2 fed hvidløg
- 2 tomater
- 200 g optøet, helbladet spinat
- Salt
- Peber
- Persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Marokkansk Kylling:
Pil løget og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og 1 tsk salt og brun i ca. 5 minutter.
Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i kog. Skru ned og lad gryden simre til linser og kikærter er møre, men giver lidt tyggemodstand (ca. 50 minutter).
Skær kyllingebrystet i 2 cm store tern. Pil og hak hvidløget, udkern og hak tomaterne. Kom kylling, spinat, tomater, hvidløg og ½ spsk spidskommen i gryden, når den har kogt i 50 minutter. Lad retten simre til kyllingen er gennemkogt (ca. 10 minutter). Smag til med salt og peber.
Anret på et fad, drys med persille og servér med ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.