Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Marokkansk Kyllingestuvning
Marokkansk Kyllingestuvning opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave marokkansk kyllingestuvning:
- 25 g smør
- 400 g hakket løg
- 4 fed hvidløg
- Lidt safrantråde
- 1 spsk gurkemeje
- 1½ spsk stødt kommen
- 1½ spsk stødt koriander
- 1½ spsk paprika
- 1 spsk peber
- 1 knsp cayennepeber
- 8 kyllingeoverlår med rygben
- Saften af 1 citron
- 2½ dl hønsebouillon
- 125 g tørrede abrikoser
- 1 dåse kikærter
- Salt
- Tilbehør:
- Kogte ris
- Pynt:
- Hakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Marokkansk Kyllingestuvning:
Til 4 personer.
Smelt smørret i en pande ved middel varme.
Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre.
Tilsæt kyllingelårene, citronsaft, bouillon, abrikoser og kikærter og lad retten simre i 30-40 minutter til kyllingen er mør, og der ikke er spor af rødt omkring benene. Smag til med salt og peber.
Servér på varme tallerkner og hæld væden over. Server med kogte ris, couscous eller varme fladbrød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.