Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Mexicansk Rispande med Kylling
Mexicansk Rispande med Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexicansk rispande med kylling:
- 1 spsk majsolie
- 4-6 kyllingebryster
- Salt
- Peber
- 1 rød strimlet peberfrugt
- 1 bådskåret løg
- ½-1 tsk frisk, finthakket chili
- 3 dl langkornede ris
- 4 dl vand
- 4 dl hønsebouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 3 spsk skiveskårne grønne oliven
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mexicansk Rispande med Kylling:
Opvarm halvdelen af olien på en pande. Brun kyllingestykkerne (skær dem i mindre tern) 5-7 minutter. Krydr med salt og peber. Læg det over på et fad.
Opvarm resten af olien i en stor gryde og steg peberfrugt, løg og chilipeber under omrøring 5 minutter. Hæld risene i, og lad dem stege med ca. 1 minut.
Tilsæt vand, bouillon og tomater med væde. Bland det godt, og del tomaterne let. Skru op for varmen, og bring det i kog.
Skru ned, læg låg på og lad det simre til risene er møre og har opsuget væden (ca. 20 minutter). Bland kyllingen i efter den halve kogetid.
Rør oliven i og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.