Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Sur-sød Kylling med Ris
Sur-sød Kylling med Ris opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sur-sød kylling med ris:
- 125 g kyllingebryst
- 1 spsk maizenamel
- 2 spsk rødvinseddike
- ½ dl hønsebouillon
- ½ dl ananassaft
- 2 spsk sukker
- 2 spsk tomatpuré
- 2 tsk soyasauce
- 3 spsk olie
- ½ dl mel
- 1 stor grøn peberfrugt
- ½ dåse ananas
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sur-sød Kylling med Ris:
Bland maizenamel, rødvinseddike, bouillon, ananassaft, sukker, tomatpuré og soyasauce i en skål. Stil saucen til side.
Skær fileterne i tern. Hæld melet i en plastikpose, kom kyllingestykkerne i posen og ryst godt, så alle stykkerne dækkes af mel.
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Tilsæt ca. 1 spsk olie og steg kyllingestykkerne 2-3 minutter mens du hele tiden vender dem. Tag dem op på en tallerken.
Kom resten af olien i wokken sammen med peberstrimlerne. Steg ved kraftig varme ca. 2 minutter. Tilsæt ananastern og steg yderligere 1 minut.
Kom kyllingeternene tilbage i wokken og hæld saucen over.
Kog og rør indtil saucen er tyk.
Kog løse ris efter anvisning på pakken og servér dem til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.