Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Nem Thai Kylling
Nem Thai Kylling opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem thai kylling:
- 500 g kyllingefilet
- 2 tsk olie
- 2 stilke citrongræs
- Saft og skal af 1 lime
- 1 spsk karry
- 3 spsk sød chilisauce
- 6 forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk friskhakket koriander
- 1 fed hvidløg
- 1 stor dåse kokosmælk
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Nem Thai Kylling:
Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
Varm olien i en wok eller lignende til høj temperatur, og lynsteg kyllingestrimlerne i 3-5 minutter, til kødet begynder at tage farve.
Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, hak citrongræs, riv og pres limefrugt, skær peberfrugt ud i tern, pres hvidløg og hak koriander.
Tilsæt hakket nu det hele, og lad det lynstege i 2 minutter til kyllingekødet er gennemstegt.
Tilsæt derefter kokosmælk, og lad retten koge i 5-10 minutter.
Server med ris eller frisk pasta.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.