Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Tærte med Laks & Spinat
Tærte med Laks & Spinat opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tærte med Laks & Spinat:
Smuldr ingredienserne til dejen, og saml den hurtigt. Pak dejen ind i film, og stil den koldt ca. 30 minutter.
Rul dejen ud, og læg den i en tærteform (ca. 27cm). Bunden skal ikke forbages.
Vrid den optøede spinat fri for væde, og læg den i bunden af tærten. Drys med salt, peber og citronsaft.
Skær laksen i mindre tern, og fordel disse i tærten, drys med lidt mere citronsaft.
Pisk æg, fløde og hytteost sammen og hæld det over.
Bag tærten ved 200°C (almindelig ovn) i 40-45 minutter.
Tip! Ønskes en mere fedtfattig tærte, kan du bruge 1,5% hytteost og filodej istedet for den hjemmelavede.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.