Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Indianergryde
Indianergryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave indianergryde:
- ½ hvidkål
- 400 g gulerødder
- 1 løg
- 500 g hakket oksekød
- Salt
- Peber
- Paprika
- Lidt soya
- 4 dl vand
- Margarine
- ½ bouillonterning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Indianergryde:
Skræl og riv gulerødderne. Snit hvidkålen og hak løgene.
Svits løg og paprika i lidt margarine. Tilsæt derefter kødet og lad det brune godt.
Hæld nu vand og hvidkål i gryden og lad det koge under låg i ca. 10 minutter.
Tilsæt de revne gulerødder og evt. lidt mere væske samt soyaen og lad det koge under låg i ca. 15 minutter.
Smag til med salt og peber. Kan spises alene eller med et stykke brød eller lidt kogte ris ved siden af.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.