Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Oksekødsspyd med Ananas & Varm Nudelsalat
Oksekødsspyd med Ananas & Varm Nudelsalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksekødsspyd med ananas & varm nudelsalat:
- 500 g oksekødstern
- 300 g frisk ananas
- ½ dl soya
- 25 g frisk ingefær
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk sambal oelek
- 1 løg
- 1 fennikel
- 4 gulerødder
- 2 spsk olie
- 350 g nudler
- 1 bundt dild
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Oksekødsspyd med Ananas & Varm Nudelsalat:
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm. Sæt dem på spyd. Læg dem på bageplade med alu-folie.
Bland soya med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek. Hæld lagen over spyddene med en ske, vend spyddene et par gange.
Tænd ovnen på 225°C.
Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top. Skær fennikel tyndt fra rod til top. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Sæt vand over til nudlerne. Læg spyddene i den varme ovn ca. 15 minutter. Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne.
Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grøntsager ved middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. ½ dl vand. Vend nudlerne i og tilsæt skyllede buketter af dild. Smag til med salt.
Server den varme nudelsalt til oksekødsspyddene
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.