Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Valhallas SpidskÃ¥lsgryde
Valhallas Spidskålsgryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valhallas spidskålsgryde:
- 200 g bacontern
- 500 g hakket oksekød
- 1 stort spidskål
- ELLER
- 1 lille hvidkål
- Karry
- Salt
- Peber
- 4 gulerødder
- ½ liter vand
- ½ bouillonterning
- Evt. pølsestykker
- Tilbehør:
- Ristet rugbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Valhallas Spidskålsgryde:
Svits baconstykkerne i en gryde (tilsæt evt. lidt pølsestykker).
Tilsæt karry, salt og peber.
Brun kødet i gryden.
Snit kålen fint og tilsæt den.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver eller tern, og hæld dem i gryden.
Tilsæt vand og bouillonterning og lad retten simre til væden er næsten væk.
Serveres med ristet rugbrød og evt. agurke- og gulerodsstænger.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.