Madkampen.dk » Ingredienser » Gulerødder

Opskrifter på mad med Gulerødder

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor gulerødder indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Pølsegryde med Pasta

    Kog pastaen efter anvisning på pakken, dog skal den ikke koges helt ud. Der må gerne være lidt bid i den. Mål 2½ dl af kogevandet fra pastaen fra, og hæld pastaen i et dørslag. Steg baconternene sprøde i en stegegryde. Skær g...


  2. Sense - Gulerodsmuffins

    Bland det hele godt i en skål. Du kan evt. køre det med en stavblender. Fordel dejen i 6 muffinsforme, gerne af silikone. Bag dem ved 180°C i 20 minutter. Topping: 2 stykker chokolade og 1 spsk smør smeltet sammen eller Topp...


  3. One Pot Pasta med Kylling & Grøntsager

    Til 4 personer. Svits løg, bouillonterninger, perberfrugt og gulerødder i lidt olie. Tilsæt majs, citronsaft , salt, peber og citronpeber. Bland ukogte pastaskruer i. Hæld fløde og mælk over og rør godt rundt i fadet, så...


  4. Valhallas Spidskålsgryde

    Svits baconstykkerne i en gryde (tilsæt evt. lidt pølsestykker). Tilsæt karry, salt og peber. Brun kødet i gryden. Snit kålen fint og tilsæt den. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver eller tern, og hæld dem i gryden...


  5. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...


  6. Oksekødssuppe

    gulerødder

    Læg benene i en gryde og hæld vand på. Bring vandet i i kog og skum suppen. Tilsæt salt og peber. Tilsæt halvdelen af grøntsagerne (resten kommes i til sidst) samt suppevisken. Lad suppen koge ved svag varme i 2½-3 timer. Tag...



  7. Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling

    Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder. Pil hvidløgsfedene. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøn...


  8. Rodfrugt Ratatouille

    Blend alle ingredienserne til pestoen. Skræl og skær rodfrugterne i ultratynde skiver. Sæt 2 skiver af hver sammen i hånden, og stil det i et fad. Fortsæt til alle rodfrugterne er brugt (de kan også laves som tern, hvis det ska...


  9. Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål

    Skær blomkål og gulerødder i skiver og læg dem i et ildfast fad. Hæld mornaysauce over. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Til frikadellerne blendes alle grøntsagerne og blandes med kødet. Rør æggehvider og havr...


  10. Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder

    Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i rustikke stykker. Vask/skræl de øvrige grøntsager og skær også dem i rustikke stykker. Bland dijonsennep, rosmarin, honning, olivenolie og salt og vend grøntsagerne heri. ...


  11. Hurtigt Pastafad med Grønt & Kylling

    gulerødder

    Den her er til de hverdagsaftener, hvor det hele skal gå hurtigt, men stadig være god og nærende mad :-) Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld den i et ildfast fad. Tilsæt bønner, skiveskårede gulerødder og peberfrug...



  12. Penne med Asparges & Bacon

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg bacon på panden til det er næsten sprødt. Så tilsættes løg og hvidløg, som steger med, til baconternene er sprøde. Svits aspargesstykker, broccolibuketter, gulerodsskiver og tomat...


  13. New Orleans Coleslaw

    Finsnit hvidkålen. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skær selleri i grove tern og forårsløget i tynde strimler. Rør mayonnaisen med kærnemælk, ahornsirup og eddike, og hæld det over grøntsagerne. Smag til med salt ...


  14. Oksekød med Karry & Kokosmælk

    Varm olien i en sauterpande. Brun kødet i olien ved høj varme. Pres hvidløget og bland det sammen med kødet. Tilsæt karry og (evt.) gurkemeje. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Kom dem i pand...


  15. Torskefad med Karry

    Til 4 personer Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits begge grøntsager i en smule olie. Tilsæt karry og svits ganske let. Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. ...


  16. Sense - Hvidkål med Æg & Rejer

    Lav små skåle af hvidkålsblade, så mange det lige passer (3-4 stk.) Del æggene med en æggedeler, og fordel skiverne ovenpå hvidkålsskålene. Fordel herefter rejer samt tomatskiver ovenpå. Slut af med lidt mayonnaisen på h...


  17. Gulerodsroulade

    Skræl og riv gulerødderne groft. Hak løget fint og svits det i lidt smør sammen med gulerødderne i 5-10 minutter. Smag til med salt og krydderier og lad det køle af. Slå æggene ud og del dem i hvider og blommer. Bland heref...


  18. Pastasalat med Olie-Eddike Dressing

    gulerødder

    Til 4 personer. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den under koldt vand, og lad den køle helt af. Steg baconternene sprøde på en pande, og læg dem på fedtsugende papir. Riv gulerødderne og snit peberfrugterne i ty...



  19. Proteinboller med Gulerod

    12 stk. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Form dejen til 12 boller. Dejen er meget klistret, men sådan skal den være. Bag bollerne i 15-20 minutter ved 180°C...


  20. Ovnbagt Hvidkål med Spicy Oksekød

    Til 4 personer. * Du kan sagtens bruge andre krydderier eller blandinger. F.eks. shawarmakrydderi, bbqkrydderi. Riv hvidkålen og gulerødderne fint og hæld det i en skål. Tag et stort ildfast fad og smør det godt med smør elle...


  21. Kinesisk Oksekødssuppe

    Porrerne renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Tilsæt bouil...


  22. Kogekonens Suppe

    Rengør og skær grøntsagerne i mindre stykker. Gem evt. lidt gulerødder og porrer. Svits karry i en gryde med smør, svits kødet og tag det op af gryden. Svits derefter grøntsagerne i gryden. Hæld vand og bouillon over og lad de...


  23. Fiskefad med Porrer & Fløde

    Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...


  24. Sund Pizzabund med Gulerod

    Skræl gulerødderne og riv dem helt fint. Hæld derefter gulerødderne over i et stykke rent stof og pres alt væden ud af dem. Bland de saftfrie gulerødder med revet parmesan, presset hvidløg og æg. Når massen er ensartet, f...


  25. Medister i Fad

    Kog medisteren i 10 minutter og skær den i skiver. Skær grøntsagerne i små tern og kom dem i et ildfast fad. Hæld tomater og bouillon ovenpå. Krydr med hvad du vil. Læg medisterskiverne ovenpå grøntsagerne og sæt fadet i ovn...