Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Bodils Hamburgerryg
Bodils Hamburgerryg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bodils hamburgerryg:
- 4-5 tykker skiver rå hamburgerryg
- 1 dl rasp
- 50 g margarine
- 1 tsk sennep
- 1 tsk timian
- Peber
- Paprika
- 250 g skiveskårede champignon
- 1 skiveskåret løg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1½ dl fløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bodils Hamburgerryg:
Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande.
Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian.
Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæld det hele over kødet.
Læg folie over, og sæt fadet i en 175°C varm ovn i 60 minutter. Servér med kartofler og en lækker grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.