Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs
Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbradbøffer med bacon & flødesovs:
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacontern
- 250 g champignon
- 2½ dl piskefløde
- 1 dl svinebouillon
- 1 tsk sennep
- En smule cayennepeber
- Lidt timian
- 2 store løg
- Salt
- Peber
- Smør til stegning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs:
Til 4 personer.
Opvarm ovnen til 150°C
Afpuds mørbraden og skær den i skiver af 2 cm´s tykkelse. Bank dem flade med hånden og drys dem med salt, peber og timian.
Rens champignon og skær dem i kvarte.
Steg baconternene på en pande til de er mediumstegte. Tilsæt så champignonstykkerne og lad dem stege i baconfedtet ved høj varme, til de bliver brune i kanten.
Hæld fløde, bouillon, sennep og cayennepeber ned på panden til bacon og champignon. Rør rundt, kog op, skru ned for varmen og lad det simre.
På en anden pande opvarmes en klat smør og brun så mørbradbøfferne heri. Når de er brunede på alle sider, lægges de i et ildfast fad.
Hæld sovsen over bøfferne og sæt fadet i ovnen i 10-15 minutter.
Skær løgene i skiver. Varm en god klat smør på panden, og lad løgene stege ved god varme. Rør lidt rundt i dem, så de får ens farve.
Tag fadet ud af ovnen, drys lidt af løgene ovenpå og servér resten ved siden af.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.