Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbradgryde med Cashewnødder
Mørbradgryde med Cashewnødder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbradgryde med cashewnødder:
- 450 g svinemørbrad
- 2½ dl hønsebouillon
- 3 spsk Kinesisk soya
- 2 spsk maizenamel
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 2 fed hvidløg
- 1 mellemstort løg
- 2 røde peberfrugter
- 500 g broccolibuketter
- 1 tsk chili
- 5 dl kogte løse ris
- 1½ dl cashew nødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbradgryde med Cashewnødder:
Bland bouillon, soya og maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme. Skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca. ½cm små strimler.
Hæld olien i wokken/panden og varm den op, men lad den ikke ryge. Brun kødet i olien. Rør rundt hele tiden til kødet ikke længere er rosa (ca. 5 minutter). Læg kødet på et stykke køkkenrulle.
Brun løg og hvidløg i ca.2 minutter under stadig omrøring. Læg peberfrugt, broccoli og chilipeber i og steg grøntsagerne sprødmøre (ca. 2 minutter).
Tilsæt kødet og bouillonblandingen og steg til kødet er varmt og saucen jævn (ca. 5 minutter). Rør nødderne i.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.