Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Skinke- og Grøntsagsgratin
Skinke- og Grøntsagsgratin opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Skinke- og Grøntsagsgratin:
Skyl fennikelen og skær den i strimler.
Skyl broccolien. Fjern bladene og en bid af stokken. Skær i mindre stykker. Rens og hak svampe og porre. Skær evt. fedt fra skinken og tern den.
Opvarm olien på en pande. Tilsæt grøntsager og skinke. Steg i ca. 5 minutter under stadig omrøring. Lad det derefter simre 10 minutter under låg. Sæt ovnen på 225°C.
Pisk imens æg og mælk sammen. Krydr med salt, peber og muskat. Fyld et smurt ovnfast fad med grøntsagerne og skinken. Hæld æggemassen over.
Drys med ost og gratinér på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.