Opskrifter » Madpakke » Diverse » Fyldte Gifler
Fyldte Gifler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte gifler:
- 600 g frossen butterdej
- 200 g Philadelphia
- 100 g revet parmesanost
- 1 æg
- 1 knsp sambal oelek
- 50 g røget skinke
- 1 tsk grønne peberkorn
- 1 tsk salatkrydderi
- 1 spsk kapers
- Salt
- 4 spsk mælk
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldte Gifler:
Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden på bordet og dæk dem med et klæde. Lad dem optø ca. 15 minutter.
Bland Philadelphia med parmesan og æg og del massen i 3 lige store portioner.
Bland ostemassen med sambal oelek til det første fyld. Til nummer 2 skærer du skinken i fine små tern, knuser peberkornene og blander med den anden portion ostemasse. Smag den tredje til med salatkrydderi og kapers. Smag fyldet til med salt.
Varm ovnen til 180°C. Pudr bordet let med mel. Rul butterdejspladerne lidt ud. Del pladerne først i kvadrater, så i trekanter. Du kan også skære trekanter ud af en rund butterdejsplade.
Rul hver trekant lidt ud. læg fyld på midten, rul sammen og form til en giffel. Læg giflerne på en plade med bagepapir og pensl dem med mælk. Bag dem 15-20 minutter i ovnen, til de er sprøde og gyldne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.