Opskrifter » Salater » Pastasalater » Pasta-Bønnesalat med Pinjekerner
Pasta-Bønnesalat med Pinjekerner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta-bønnesalat med pinjekerner:
- 250 g pasta
- 250 g fine grønne bønner
- 6 kryddertomater
- 4 finthakkede skalotteløg
- 2-3 fed finthakket hvidløg
- 1 spsk jomfruolivenolie
- 1 dl tør hvidvin
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk friskhakket rosmarin
- Salt
- peber
- 50 g pinjekerner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pasta-Bønnesalat med Pinjekerner:
Kog pastaen, og lad den dryppe af.
Kog bønnerne sprødmøre i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
Skold og flå tomaterne. Skær dem ud i mindre stykker og fjern kernerne.
Svits løgene i olien uden de tager farve.
Tilsæt tomater og svits dem med et kort øjeblik.
Hæld vin og bouillon ved. Krydr med rosmarin, peber og evt. lidt salt og lad det småkoge i 6-8 minutter. Vend pasta og bønner i og varm retten igennem under forsigtig omrøring.
Drys med ristede pinjekerner ved serveringen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.