Opskrifter » Supper » Varme Supper » Broccoli & Kartoffelsuppe
Broccoli & Kartoffelsuppe opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Broccoli & Kartoffelsuppe:
Smelt margarinen i en gryde, og svits de hakkede løg under omøring, til de er klare (ca. 3 minutter). Tilsæt hvidløg og dild, og steg det med ca. 1 minut.
Læg broccoli og kartofler i gryden, hæld bouillonen på, og bring det i kog. Dæmp varmen, og lad det simre delvist dækket med låg, til grøntsagerne er møre (ca. 10 minutter).
Blend suppen i foodprocessoren, til den er ensartet i konsistensen. Hæld suppen tilbage i gryden.
Tilsæt fløde, salt og peber, og varm igennem ca. 5 minutter. Rør 2 dl revet ost i, og rør rundt til den er smeltet.
Hæld suppen op i tallerkener, og drys resten af osten over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.