Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Pikant Grøntsagssuppe
Cremet Pikant Grøntsagssuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet pikant grøntsagssuppe:
- 2-3 porrer
- 2 skalotteløg
- 3-4 fed hvidløg
- 1½ rød peberfrugt
- 5 store gulerødder
- 200 g pinaktost
- 1½ liter grøntsagsbouillon
- Lidt olivenolie
- Græskarkerner
- Flagesalt
- Peber
- Skinkestrimler
- Purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Cremet Pikant Grøntsagssuppe:
Rens grøntsagerne og snit dem fint. Riv gulerødderne.
Svits porrer, løg og hvidløg til det bliver blankt i lidt olivenolie i en gryde.
Tilsæt peberfrugt og gulerødder og lad det svitse med i 1-2 minutter - det må ikke tage farve.
Tilsæt bouillonen og lad det koge i 5-10 minutter.
Skru ned for varmen og tilsæt pikantosten. Lad den smelte langsomt. Når osten er smeltet, er suppen færdig. Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne i lidt olivenolie. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle, og drys så med flagesalt.
Servér suppen med de ristede græskarkerner, skinkestrimler, et drys purløg og et godt stykke brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.