Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Squashsuppe
Cremet Squashsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet squashsuppe:
- 1 kg squash
- 1 mellemstort hakket løg
- ½ dl olie
- 1-2 fed hvidløg
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2½ dl piskefløde
- Salt
- Peber
- 75-100 g skinkestrimler
- 1 bundt friskklippet purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Squashsuppe:
Skyl squashen og skær den i grove tern.
Svits squash og løg i olien i en gryde.
Kom presset hvidløg i og hæld bouillonen ved. Læg låg på og lad det simre i 20 minutter.
Kom det hele i en blender.
Hæld derefter suppen tilbage i gryden og tilsæt fløden. Kog den igennem nogle minutter og smag til med salt og peber.
Hæld lidt skinketern på hver tallerken, derefter suppe og drys så med purløg, og servér med et stykke groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.