Opskrifter » Supper » Varme Supper » Fyldig Kalkun Minestrone
Fyldig Kalkun Minestrone opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldig kalkun minestrone:
- 350 g kalkunterninger
- 100 g bacontern
- 1 spsk jomfruolivenolie
- ½ liter hønsebouillon
- 100 g kogte pastamuslinger
- 3 stilke bladselleri
- 1 porre
- 1 lille fennikel
- 2 gulerødder
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 laurbærblad
- 2 kviste timian
- 1 dåse hakkede tomater
- 1-2 spsk koncentreret tomatpuré
- Salt
- Flutes
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldig Kalkun Minestrone:
Svits baconternene i en gryde. Tilsæt olien og svits kødet til det skifter farve.
Rens grøntsagerne. Snit bladselleri, porre og fennikel fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Hæld bouillonen i gryden og tilsæt grøntsager, hvidløg, laurbærblad og timian. Lad suppen småkoge 8-10 minutter.
Tilsæt de flåede tomater og tomatpuré. Bring suppen i kog og tilsæt pasta. Smag til med tomatkoncentrat og salt. Fjern timian og laurbær inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.