Opskrifter » Supper » Varme Supper » Jordskoksuppe med Porre & Kalkunbacon
Jordskoksuppe med Porre & Kalkunbacon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordskoksuppe med porre & kalkunbacon:
- 200 g kartoffel
- 400 g jordskok
- 1 tsk rapsolie
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 porre
- 50 g Philadelphia
- 2 spsk citronsaft
- Salt
- Peber
- 125 g kalkunbacon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Jordskoksuppe med Porre & Kalkunbacon:
Kartofler og jordskokker skrælles og skæres i tern.
Porren renses, og den hvide del af porren skæres i tynde strimler og sættes til side. Porretoppen skæres i mindre stykker.
Kartofler, jordskokker og porretop svitses i olie i 2 minutter.
Bouillon tilsættes, og suppen koger i 35 minutter.
Suppen blendes og osten røres i. Den smages til med citronsaft, salt og peber.
De tynde, hvide porrestrimler tilsættes og koges med i 2 minutter.
Kalunbacon skæres i tern og ristes på en tør pande.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.