Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Rejesuppe
Kinesisk Rejesuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk rejesuppe:
- 125 g pillede rejer
- ½ dl vand
- 1 spsk Maizenamel
- 200 g gulerødder
- 1 liter fiskebouillon
- 1 spsk soya
- 100 g kinakål
- 50 g porre
- 225 g vandkastanier
- 125 g sukkerærter
- ½ tsk sesamolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kinesisk Rejesuppe:
Rør vand og Maizenamel sammen i en lille kop. Bland det godt og stil til side.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Bland bouillon, soya og gulerødder i en gryde. Bring i kog og lad det simre i ca. 5 minutter.
Skyl kålen og skær den i strimler. Snit porren og skyl den godt i rindende vand. Skær den i fine ringe. Lad vandkastanierne løbe af og skiv dem. Kom kål, porre og kastanier i gryden og kog yderligere 4 minutter.
Skyl sukkerærterne. Kom sukkerærter, sesamolie og rejer i bouillonen. Jævn med Maizenablandingen. Bring det i kog og lad det koge, til suppen er jævn.
Fordel suppen i 4 opvarmede suppetallerkner og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.