Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Rejesuppe


Print opskriften på Kinesisk Rejesuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kinesisk Rejesuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk rejesuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kinesisk Rejesuppe:

Rør vand og Maizenamel sammen i en lille kop. Bland det godt og stil til side.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Bland bouillon, soya og gulerødder i en gryde. Bring i kog og lad det simre i ca. 5 minutter.

Skyl kålen og skær den i strimler. Snit porren og skyl den godt i rindende vand. Skær den i fine ringe. Lad vandkastanierne løbe af og skiv dem. Kom kål, porre og kastanier i gryden og kog yderligere 4 minutter.

Skyl sukkerærterne. Kom sukkerærter, sesamolie og rejer i bouillonen. Jævn med Maizenablandingen. Bring det i kog og lad det koge, til suppen er jævn.

Fordel suppen i 4 opvarmede suppetallerkner og servér straks.

Kinesisk Rejesuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kinesisk Rejesuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Hokkaidosuppe med Kokosmælk Fedtforbrændingssuppe Lækker Gullaschsuppe Pikant Porresuppe Oksekødssuppe Jordskoksuppe med Kartofler