Opskrifter » Supper » Varme Supper » Nemme Gule Ærter
Nemme Gule Ærter opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nemme gule Ærter:
- 1 pose dybfrossen hønsekødssuppe
- Timian
- 2 tsk flydende hønsebouillon
- En passense mængde Møllerens Gule Ærter
- Salt
- Peber
- 4-5 kålpølser
- Sennep
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nemme Gule Ærter:
Varm suppen, tilsæt lidt timian og bouillon.
Når det koger, tilsættes en passende mængde "Møllerens Gule Ærter", lad det koge 5 minutter og smag til med salt og peber.
Læg pølserne (du kan også bruge medister) i suppen, og lad dem simre med, til de er gennemvarme.
Servér med pølserne ved siden sammen med en god klat sennep. Evt. et stykke brød
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.