Opskrifter » Supper » Varme Supper » Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder


Print opskriften på Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder Print opskrift

Del på Facebook

Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinatsuppe med Ærter & gulerødder:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder:

Skyl og rens spinaten grundigt og hak den groft.

Skyl zucchinierne og skær dem i strimler.

Skyl gulerødderne, skrab eller skræl dem og skær dem i små tern.

Pil løget og hak det fint.

Skyl krydderurterne, tør dem og hak dem.

Smelt smøret i en gryde, læg løget i og lad det blive mørt ved svag varme. Tilsæt spinat, ærter, gulerødder og zucchini samt halvdelen af urterne og lad det stege sammen med løgene under omrøring (ca. 3 minutter).

Sigt melet over under omrøring. Tilsæt grøntsagsbouillonen og bring det i kog. Lad suppen simre under låg 7-10 minutter, til ærterne er færdige og gulerødderne møre.

Tilsæt creme fraiche og rør rundt. Smag til med salt og peber og drys resten af urterne over.

Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Flødelegeret Aspargessuppe Hvidkålssuppe Fedtforbrændingssuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Lækker Gullaschsuppe