Opskrifter » Supper » Varme Supper » Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder
Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinatsuppe med Ærter & gulerødder:
- 500 g spinat
- 2 små zucchini
- 200 g grønne ærter
- 200 g gulerødder
- 1 løg
- ½ bundt blandede friske krydderurter
- 1½ spsk smør
- 1 spsk mel
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2 spsk creme fraiche
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spinatsuppe med Ærter & Gulerødder:
Skyl og rens spinaten grundigt og hak den groft.
Skyl zucchinierne og skær dem i strimler.
Skyl gulerødderne, skrab eller skræl dem og skær dem i små tern.
Pil løget og hak det fint.
Skyl krydderurterne, tør dem og hak dem.
Smelt smøret i en gryde, læg løget i og lad det blive mørt ved svag varme. Tilsæt spinat, ærter, gulerødder og zucchini samt halvdelen af urterne og lad det stege sammen med løgene under omrøring (ca. 3 minutter).
Sigt melet over under omrøring. Tilsæt grøntsagsbouillonen og bring det i kog. Lad suppen simre under låg 7-10 minutter, til ærterne er færdige og gulerødderne møre.
Tilsæt creme fraiche og rør rundt. Smag til med salt og peber og drys resten af urterne over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.