Opskrifter » Supper » Varme Supper » Suppe med Rejer & Kokosmælk
Suppe med Rejer & Kokosmælk opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave suppe med rejer & kokosmælk:
- 2½ spsk sesamfrø
- 300 g kinakål
- ½ liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
- 3 dl vand
- 1 dåse light kokosmælk
- 300 g peberfrugt i tynde strimler
- 200 g sukkerærter i strimler
- 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
- ½ tsk sukker
- 2 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 300 g optøede, frosne rejer
- 160 g basmati ris
- 120 g ristede pitabrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Suppe med Rejer & Kokosmælk:
Kom sesamfrøene i en kold pande og rist dem først 2 minutter ved kraftig varme og derefter ca. 1 minut ved jævn varme.
Skyl kålbladene og skær ribberne ud. Skær ribberne i ca. 1 cm strimler og den grønne bladdel i helt tynde strimler.
Bring imens karrysuppe, vand og kokosmælk i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt peberfrugter, kinakålribbene, sukkerærter, ingefær, sukker, salt og peber. Varm suppen igennem og smag til. Kom rejer og de tyndtstrimlede kinakålblade i. Server straks suppen med ristet sesamfrø som drys - og ris og brød ved siden af.
Tip! Man kan servere små toppe af ris nede i suppen. Skyl en lille skål eller decilitermål i koldt vand. Pres risen let sammen i skålen og vend risene ud i en dyb tallerken.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.