Opskrifter » Supper » Varme Supper » Thaisuppe med Kylling & Kokos
Thaisuppe med Kylling & Kokos opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave thaisuppe med kylling & kokos:
- 1 spsk olie
- 2 tsk rød karrypasta
- 400 ml kokosmælk
- 5 dl hønsebouillon
- 1 porre
- 100 g babyspirer
- 1 tsk chiliflager
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk fiskesauce
- 400 g kogt kylling
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Thaisuppe med Kylling & Kokos:
Skyl porren og skær den i tynde ringe.
Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning.
Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker.
Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld så kokosmælk og hønsebouillon i.
Giv det et opkog og skru så ned for varmen. Tilsæt kylling og chili og lad det småsimre i 10 minutter.
Hæld grøntsagerne, citronsaft og fiskesauce i, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.