Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Grøntsagstærte med Yoghurt
Grøntsagstærte med Yoghurt opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagstærte med yoghurt:
- 425 g frossen butterdej
- 1 aubergine
- 250 g gulerødder
- 2 zucchini
- 1 fennikel
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- ½ dl olivenolie
- 300 g frisk spinat
- ½ tsk anis
- ½ tsk fennikel
- ½-1 tsk salt
- 1/4 tsk hvid peber
- 1/8 tsk cayennepeber
- 100 g fetaost
- 4 dl letmælksyoghurt
- 2 hele æg
- 4 æggehvider
- 2 + 2 tsk Maizenamel
- 1 æggeblomme til pensling
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsagstærte med Yoghurt:
Optø butterdejspladerne. Skyl grøntsagerne. Skær aubergine og zucchini i små tern. Skær gulerødder og fennikel i tynde skiver og peberfrugterne i strimler. Skræl løg og hvidløg. Hak og skær i skiver.
Opvarm olien på en stor pande eller wok.
Svits grøntsagerne (undtagen spinaten), tilsæt løgene og lad det simre i ca. 10 minutter. Kom spinaten i og varm den igennem. Stød anis og fennikel. Bland det i grøntsagerne.
Krydr med salt, peber og cayennepeber. Strø 2 tsk Maizena over og bland godt. Smuldr fetaosten og rør den med yoghurt, æg, æggehvider, 2 tsk maizena og evt. salt. Varm ovnen til 175°C.
Skyl en bradepande med koldt vand. Beklæd den med 2/3 af dejen. Læg grøntsagerne i og hæld yoghurtblandingen over. Dæk med resten af dejen. Bag 40 minutter. Pensl med æggeblomme efter 20 minutter
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.