Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Hamburgerryg Piccata med Rissalat
Hamburgerryg Piccata med Rissalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hamburgerryg piccata med rissalat:
- 400 g kogt hamburgerryg
- 2 spsk hvedemel
- 1 knsp peber
- 2 æg
- 3 spsk vand
- 80 g parmesanost
- 30 g smør
- 1 spsk olie
- Rissalat:
- 3 dl kogte ris
- 1 tomat
- ½ rød peberfrugt
- ½ avokado
- 100 g blandet salat
- Sennepsdressing:
- 1 tsk dijonsennep
- 1 dl eddike
- 3 dl olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hamburgerryg Piccata med Rissalat:
Skær kødet i skiver af ca. ½ cm.
Bland mel og peber og vend hamburgerryggen heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne heri.
Varm smør og olie op på en slip-let pande, til det er lysebrunt. Steg kødskiverne gyldne ved svag varme - ca. 5 minutter.
Bland ingredienserne til rissalaten og sennepsdressingen, og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.