Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Chow Mein med Svinekød
Chow Mein med Svinekød opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chow mein med svinekød:
- 450 g svinemørbrad
- 1 rød peberfrugt
- 5 forårsløg
- 2 tsk majsolie
- 150 g sukkerærter
- 1 fed hvidløg
- 2 cm frisk ingefær
- 2½ dl hønsebouillon
- 2 spsk Kinesisk soya
- 1 spsk Maizenamel
- 1 dåse bønnespirer
- 7 dl kogte ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chow Mein med Svinekød:
Afpuds mørbraden og skær den i strimler. Rens peberfrugten og skær den i 2½cm store tern. Skyl forårsløgene og skær dem i 7cm lange snitter på skrå. Opvarm olien i en wok eller på en teflonpande ved jævn varme.
Læg kødet i wokken og brun det ca. 5 minutter. Tag kødet op og stil det til side. Brun peberfrugten ca. 3 minutter og tilsæt sukkerærter, forårsløg, hvidløg og ingefær. Brun det under omrøring i ca. 3 minutter.
Bland bouillon, soya og maizenamel i en skål. Læg kødet tilbage i wokken og rør bønnespirerne i. Skru lidt ned og hæld bouillonblandingen i. Bring det i kog og lad det koge yderligere 1 minut.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.