Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Wokgryde med Svinemørbrad
Wokgryde med Svinemørbrad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave wokgryde med svinemørbrad:
- 400 g svinemørbrad
- 1 spsk Kinesisk soya
- 1 tsk stødt ingefær
- 1/3 tsk cayennepeber
- ½ tsk friskkværnet peber
- 2 løg
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 tsk sesamolie
- 2 dl hønsebouillon
- 3 spsk hoisinsauce
- 1 spsk maizenamel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Wokgryde med Svinemørbrad:
Bland soya, ingefær, cayennepeber og sort peber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 minutter.
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.
Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 minutter.
Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkerulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.
Bland bouillon, hoisin (eller chilisauce) og maizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken jævne og blive varm.
Server med ris, salat og brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.