Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer


Print opskriften på Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer Print opskrift

Del på Facebook

Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvidløgs-sampesuppe med sprøde tortillaer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer:

Pil hvidløgene og skær dem et par gange igennem.

Rens svampene og hak dem groft.

Smelt smørret og kom hvidløgene i. Rør i dem ved svag varme 5-8 minutter, så de ikke bliver brune.

Kom svampene i og rør til de er skrumpet ind og har afgivet væde.

Kom bouillonen i sammen med lidt salt, peber og en kvist timian eller merian.

Bring suppen i kog og lad den koge 15 minutter.

Blend den og si den tilbage i gryden eller mas den gennem en sigte.

Rør piskefløde og majsstivelse sammen og pisk det i.

Kog suppen godt igennem og smag den til.

Drys de hakkede krydderurter i lige til sidst.

Læg tortillaer på en plade med bagepapir og forskær den i 6 stykker. Smør med lidt creme fraiche på hver.

Drys med krydderurter og bag dem 5-6 minutter midt i en 225°C varm ovn. Servér de varme tortillarer til suppen.

Set i "Til Middag Hos Carsten Werge"

Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Hokkaidosuppe med Kokosmælk Fedtforbrændingssuppe Mexikansk Suppe med Oksekød Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Gulerodssuppe Lækker Gullaschsuppe