Opskrifter » Supper » Varme Supper » Chilisuppe med Hakket Oksekød
Chilisuppe med Hakket Oksekød opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilisuppe med hakket oksekød:
- 500 g hakket oksekød
- 200 g løg
- 2-3 fed hvidløg
- 2 røde chili
- 2 røde peberfrugter
- 200 g gulerødder
- Salt
- Peber
- Paprika
- 70 g koncentreret tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 liter hønsebouillon
- 2½ dl madlavningsfløde
- 150 g suppehorn
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chilisuppe med Hakket Oksekød:
Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken.
Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), gulerødder i tern og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i.
Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad det komme op og koge.
Hvis det ønskes, kan suppen blendes med en stavblender.
Kom kødet tilbage i suppen, og kom suppehornene i, lad suppen simre ved svag varme, til suppehornene er kogt møre.
Serveres med et godt stykke brød.
Tip! Har du ekstra grøntsager i køleskabet, der trænger til at blive spist, kan du altid tilføje dem til suppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.