Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Sirupskage
Sirupskage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sirupskage:
- 500 g mel
- 120 g margarine
- 200 g lys sirup
- 2 æg
- 200 g lys farin
- 2 tsk natron
- 1 dl kærnemælk
- 1 dl fløde
- 2 tsk kanel
- ½ tsk nelliker
- ½ tsk ingefær
- Revet skal af 1 stk. citron
- Abrikosmarmelade
- Chokoladeglasur
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Sirupskage:
Sirup, farin og fedtstof smeltes sammen i en gryde.
Når massen er afkølet røres æggene i.
Derefter tilsættes melet - hvoraf det sidste er blandet med natron og krydderier - skiftevis med kærnemælk og fløde (som gerne må være sur).
Dejen røres hurtigt sammen og fyldes i en velsmurt bradepande.
Bages på nederste rille i ovnen ved 150-170°C i ca. 1 time.
Når kagen er afkølet, smøres den med glasur.
Flæk kagen og læg den sammen med en god abrikosmarmelade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.