Opskrifter » Bagværk » Kager » Krydret Choko-Roulade
Krydret Choko-Roulade opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Krydret Choko-Roulade:
Pisk og og sukker hvidt og skummende med en håndmixer.
Drys mel og kakao (ønskes en lys roulade, undlades kakao og der bruges 100 g mel istedet) igennem en en si, og vend det i æggemassen med en dejskraber.
Rør det smeltede smør i.
Smør dejen ud til en stor firkant på et stykke bagepapir.
Bag rouladen midt i ovnen ved 225°C. Den skal være lys, men må gerne blive lidt lysebrun i kanterne.
Drys et nyt stykke bagepapir med sukker, og vend rouladebunden ud på det.
Kom vand på hænderne, og dup vanddråber på bagepapiret. Vent et par minutter, og hiv så papiret af.
Til cremen piskes smør og flormelis luftigt. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen, og der røres godt.
Rør den smeltede chokolade i sammen med mynte eller chili.
Smør cremen ud på rouladebunden, og rul den fast sammen til en roulade. Pak den stramt ind i bagepapiret og lad den hvilke mindst en time i køleskabet inden servering
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.