Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Mandelfromage med Whisky
Mandelfromage med Whisky opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelfromage med whisky:
- 4 æggeblommer
- 2 spsk sukker
- 100 g mandler
- 1/4 liter mælk
- 4 blade husblas
- 3/4 liter piskefløde
- 5-6 spsk whisky
- Kirsebærsauce
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mandelfromage med Whisky:
Æggeblommer og sukker piskes.
Mandlerne smuttes og hakkes fint.
Mælk og mandler koges og hældes i æggemassen.
Det hele kommes tilbage i gryden og varmes op, til det jævner - må IKKE koge.
Husblasen lægges i blød i koldt vand og smeltes i den varme mælkeblanding. Blandingen afkøles.
Fløden piskes stiv og vendes i sammen med whisky. Stilles i køleskab og stivner - gerne til næste dag.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.