Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Ørredrulle med Spinat
Ørredrulle med Spinat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave Ørredrulle med spinat:
- 200 g varmrøget ørredfilet
- 1 spsk mayonnaise
- 1 dl kvark (eller lignende)
- Peber
- 2 blade husblas
- 1 æggehvide
- 250 g koldrøget laks
- 250 g frisk spinat
- Pynt:
- Citron
- Salat
- Hårdkogte æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Ørredrulle med Spinat:
Rør ørredfileten med mayonnaise, kvark og peber til det er en jævn masse.
Udblød husblasen i rigeligt koldt vand i 5 minutter, og smelt den derefter over et vandbad eller i mikroovnen.
Pisk husblasen i fiskemassen.
Herefter piskes æggehviden stiv og vendes forsigtigt i fiskemassen.
Bred lakseskiverne ud på et stykke stanniol eller film, så de danner et rektangel.
Skyl og damp spinaten, og lad den dryppe godt af i et dørslag.
Fordel spinaten ovenpå laksen og bred ørredmoussen ud over. Rul det stramt til en roulade, og lad den stå og trække i køleskabet i mindst 3 timer.
Anret rouladen på salat med citronbåde og æg.
Serveres med et godt, groft brød og en god hjemmerørt dressing.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.