Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Cremede Rejer med Lækre Gule Ris
Cremede Rejer med Lækre Gule Ris opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Cremede Rejer med Lækre Gule Ris:
Tilbered risene: Kog risene efter pakkens anvisninger. Opvarm olien i en gryde og tilsæt karryen. Lad det stege ca. 30 sekunder og tilsæt så risene. Steg 1 minut.
Del auberginen på langs og drys rigeligt med salt på snitfladen. Lad det trække. Saltet trækker væske og bitterstoffer ud. Tør salt og væske af.
Pil og hak løget fint. Udkern squashen og skær den så i 2 cm store tern. Gør peberfrugterne i stand og skær dem i 2 cm store tern. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. Skær auberginen i 2 cm store tern.
Smelt fedtstoffet i en gryde eller på en stor pande. Tilsæt løg, squash, aubergine, peberfrugt og hvidløg. Steg under omrøring til grøntsagerne begynder at blive møre. Tilsæt fløde og hvidvin, bring det i kog og lad det simre i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.
Tilsæt rejerne og lad dem blive præcis gennemvarme. Farv risene med gurkemeje.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.