Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Kokos-Karry Sovs
Pangasius med Kokos-Karry Sovs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius med kokos-karry sovs:
- 600 g pangasius filet
- 1½ dl kokosmælk
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk fiskesauce
- 2 tsk karry
- 2 spsk sød chilisauce
- ½ tsk Maizena
- 200 g champignon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pangasius med Kokos-Karry Sovs:
Til 4 personer.
Tø fisken op, læg den i et ildfast fad og drys med salt.
Bland kokosmælk, citronsaft, presset hvidløg, fiskesauce, karry, chilisauce og Maizena. Hæld det over fisken.
Rens og skær champignon i kvarte og læg dem ovenpå fisken. Bag fisken i ovnen på 175°C i 15-20 minutter.
Server evt. med dampede grøntsager eller en lækker salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.