Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunristaffel
Kalkunristaffel opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunristaffel:
- 1 kg kalkunbryst
- Marinade:
- 1 spsk karry
- 1 spsk revet ingefær
- 5 fed hvidløg
- 3 spsk soya
- Samt:
- ½ kg brune ris
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- Kokosolie
- 2 ds kokosmælk
- Salt
- Peber
- Evt. lidt majsstivelse
- Tilbehør:
- 1 salathoved
- 3 tomater
- Løse majs
- 1 agurk
- 1 rød peberfrugt
- Kokosmel
- Rosiner
- Peanuts
- Ananasstykker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kalkunristaffel:
Skær kalkunbrystet i strimler.
Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer.
Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter hvile i et kvarter.
Skær porrer og gulerødder i skiver og brun kødet i lidt olie.
Tilsæt derefter grøntsagerne og derefter kokosmælk og soya, og lad det simre i 10 minutter.
Smag til med salt og peber, og jævn med majsstivelse, der er rørt op med lidt koldt vand.
Lav små skåle med tilbehøret, og server.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.