Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Chili
Kylling med Chili opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med chili:
- 2 spsk soya
- 1 tsk tomatpuré
- 1 spsk tomatsauce
- 1 tsk chilisauce
- 1 tsk malteddike
- 1 tsk sukker
- 1/4 tsk friskkværnet sort peber
- 450 g (skåret i strimler) kyllingebryst
- 2 spsk majsmel
- ½ tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 4 spsk vegetabilsk olie
- 2 fed hakkede hvidløg
- 1 skiveskåret løg
- 1 grøn chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling med Chili:
Rør soya, tomatpuré, tomatsauce, chilisauce, eddike, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Sæt den til side.
Kom kyllingestrimlerne i en stor skål sammen med majsmel, gurkemeje og salt, og bland godt.
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Kom kyllingestrimlerne i, og steg i 5 minutter, eller til de skifter farve. Rør engang imellem. Tag kyllingestrimlerne op med en hulske, og sæt dem til side.
Kom hvidløg og løg i den olie, der er tilbage i panden, og steg under omrøring i 3 minutter.
Tilsæt den grønne chili, og steg i 1 minut. Kom kyllingestrimlerne tilbage i gryden, og steg yderligere 1 minut.
Rør den krydrede sauce i, og rør i 2 minutter, eller til kyllingestrimlerne er gennemstegte. Check ved st skære en enkelt strimmel over - saften skal være klar.
Serveres varme evt. pyntet med løgringe og skiver af chili.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.