Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Oksekøds Meatza
Oksekøds Meatza opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksekøds meatza:
- Bund:
- 1 gulerod
- 1 æg
- 150 g (3-7%) hakket oksekød
- En lille håndfuld friskhakket basilikum
- Oregano
- Timian
- Hvidløg
- Salt
- Peber
- Forslag til fyld:
- ½ pakke serano skinke
- 1-2 håndfulde fedtfattig revet ost
- Jalapenos
- Rucolasalat
- Agurk
- Tomat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Oksekøds Meatza:
Tænd ovnen på 220°C.
Riv guleroden på den grove side af et rivejern.
Hak basilikummen groft. Rør alle ingredienserne sammen.
Fordel kødmassen på en bageplade beklædt med bagepapir, så massen er ca. 1 cm høj.
Bag bunden i ovnen i ca. 20-25 minutter. Tag bunden ud, og pynt med det ønskede fyld (her: skinke, jalapenos og ost). Sæt meatzaen ind i ovnen igen til osten er smeltet.
Tag den ud af ovnen og pynt med rucola, agurk og tomat inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.