Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Frittata med Kartofler, Spinat & Feta


Print opskriften på Frittata med Kartofler, Spinat & Feta Print opskrift

Del på Facebook

Frittata med Kartofler, Spinat & Feta opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave frittata med kartofler, spinat & feta:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Frittata med Kartofler, Spinat & Feta:

Til 3-4 personer.

Tænd ovnen på 175°C

Svits kartoffelskiverne i lidt olie. Tag kartoflerne af panden og svits nu løg og hvidløg. Og derefter spinat.

Pisk æggene og tilsæt de øvrige ingredienser - rør godt rundt.

Hæld det hele i et ovnfast fad, og bag det ved 175°C i 20-25 minutter.

Serveres med rugbrød, evt. en salat eller et stykke grillet kød.

Frittata med Kartofler, Spinat & Feta opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Frittata med Kartofler, Spinat & Feta Print opskrift

Andre spændende opskrifter i omeletter & Æggekage kategorien

Spansk Æggekage Pizza-Æggekage Spansk Tortilla Æggekage med Ristet Rugbrød Æggekage med Bacon Gratin med Kylling & Grøntsager