Opskrifter » Supper » Varme Supper » Wontonsuppe
Wontonsuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave wontonsuppe:
- 160 g finthakket kyllingebryst
- ½ æg
- ½ dl soya
- 1 spsk hoisinsauce
- 1 spsk risvineddike
- 1 spsk sukker
- 2 tsk Maizenamel
- 1/4 tsk stødt ingefær
- 1/4 tsk sort peber
- ½ dl fintsnittet forårsløg
- 8 wontonplader
- 1 liter hønsebouillon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Wontonsuppe:
Bland kyllingekødet med æg, 1 spsk soya, hoisinsauce, vineddike, sukker, Maizena, ingefær og peber. Rør godt til en smidig fars.
Rens forårsløgene og hak dem. Rør 2 spsk af løgene i farsen. Dæk farsen med plastfolie og stil i køleskabet 15 minutter.
Fordel farsen på midten af dejpladerne. Pensl kanterne med vand. Føj hjørnerne sammen og pres dem til, sno dem en halv omgang. Tryk også siderne sammen så fyldet ikke løber ud.
Bring bouillonen i kog i en stor gryde. Læg wontonbylterne i og kog dem til de kommer op til overfladen (ca. 10 mninutter).
Si bouillonen og bring den i kog igen. Tilsæt resten af soyaen. Fordel bylterne i suppetallerkner og øs bouillonen over. Drys til sidst resten af forårsløgene over og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.