Opskrifter » Tilbehør » Vi Sylter » Syltede Rødbeder
Syltede Rødbeder opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Syltede Rødbeder:
Vask og kog rødbederne i vand med salt i ca. 40 minutter.
Hæld vandet fra, og "chok" rødbederne møre i rigeligt iskoldt vand.
Gnub skindet af og skær dem i skiver.
Læg rødbederne i rene glas sammen med skiver af peberrod og hvidløg.
Kog eddike, sukker og krydderier til en lage, smag til med salt.
Lad lagen køle et øjeblik, før den hældes over rødbederne.
Rødbedelagen kan genanvendes til en ny portion kogte rødbeder, hvis den får et opkog, krydderier, pebberod og hvidløg skal IKKE koges med. Eventuelt tilsættes mere sukker, salt og eddike, hvis lagen skønnes for mild.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.