Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Scorekage
Scorekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave scorekage:
- Bund:
- 375 g margarine
- 225 g mel
- 300 g sukker
- 6 æggeblommer
- 3 dl mælk
- 4½ tsk bagepulver
- Marengs:
- 6 æggehvider
- 450 g sukker
- 3 tsk vanillesukker
- 100 g finthakkede hasselnødder
- Pynt:
- ½ liter piskefløde
- 2½ dl creme fraiche
- 2 kiwi
- 1 banan
- 2 blommer
- Chokoladekringler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Scorekage:
Margarine og sukker piskes hvidt. Tilsæt dernæst æggeblommerne, og pisk godt igennem.
Mel og bagepulver sigtes i og til slut kommes mælken i dejen.
Dejen kommes i en bradepande.
Pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkeret. Resten vendes i sammen med vanillesukkeret. Til sidst tilsættes nødderne, og marengsen hældes over dejen.
Kagen bages i 30 minutter ved 200°C
Pisk fløden og vend creme fraichen i, og pynt kagen, når denne er afkølet. Det er bedst, når den har "trukket" nogle timer.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.