Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokoladesoufflé


Print opskriften på Chokoladesoufflé Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladesoufflé opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladesoufflé:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokoladesoufflé:

Kog 1½ dl af mælken op med chokoladen. Pisk eller rør hele tiden, så det ikke brænder på.

Pisk melet ud i resten af mælken og kom det i chokolade-mælken. Kog godt igennem. Skru ned for varmen. Pisk æggeblommer og sukker i og varm op til kogepunktet under stadig piskning.

Tag gryden fra varmen. Rør af og til, til dejen er kold.

Pisk æggehviderne helt stive og rør maizenamelet i. Vend det forsigtigt i dejen.

Pensl en souffléskål omhyggeligt med margarine. Drys med sukker. Hæld dejen i skålen (skal nå 2/3 op).

Bag souffléen ca. 25 minutter ved 225°C. Åbn ikke ovndøren før den er færdig, ellers kan den falde sammen.

Drys med flormelis, og servér.

Chokoladesoufflé opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladesoufflé Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Hyldeblomstfromage Ymerfromage Hyldeblomst Fromage Chokolademousse a la After Eight Karolines Citronfromage Appelsinfromage