Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tigerrejer i Bur
Tigerrejer i Bur opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tigerrejer i bur:
- 20 tigerrejer
- Ingefær
- 4 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 grøn peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 16 grønne asparges
- 1 rødløg
- Lidt basilikum
- Jomfruolivenolie
- 500 g frisk pasta
- Lidt under ½ liter piskefløde
- Juice fra ½ lime
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tigerrejer i Bur:
Finhak alle grøntsagerne, undtagen aspargesene.
Rejerne skylles, pilles, tarmen fjernes og lægges på køkkenrulle.
Grovhak tomater og hvidløg.
Asparges sættes over i gryde med koldt vand (tages op når det koger).
Grøntsagsmix steges med lidt jomfru olivenolie, salt og peber. Lad det stå og simre.
Rejer steges i lidt olie. Salt, peber og limejuice presses over, de vendes.
Frisk grovhakket hvidløg hældes over, samt grovhakket tomat.
Piskefløde hældes over grøntsagsmixen, koger op og skrues ned på lavt blus.
Rejerne tages fra (stilles på rist)
Pastaen sættes over.
Grøntsagsmiksen tilføjes rejerne
Servering:
Lav en firkant af asparges på tallerkenen (et bur).
Rul pasta om en gaffel og læg i midten.
Put en lille smule grøntsagsmix uden rejer over pastaen (det må ikke sejle rundt).
5/6 rejer og grøntsagsmix lægges/hældes forsigtigt oven på pastaen
Pynt med et blad basilikum.
Set i "Til Middag Hos Malene Hasselblad"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.