Opskrifter » Salater » Pastasalater » Pastasalat med Spinat & Kyllingelever
Pastasalat med Spinat & Kyllingelever opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pastasalat med spinat & kyllingelever:
- 200 g kyllingelever
- 4 finthakkede skalotteløg
- 2 spsk jomfruolivenolie
- Salt
- Peber
- Ca. 200 g friske spinatblade
- 200 g frisk tagliatelle
- Dressing:
- 1 spsk balsamico
- 2-3 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 1 fed knust hvidløg
- Salt
- Peber
- 40 g pandetørristede pinjekerner
- Lidt høvlet parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pastasalat med Spinat & Kyllingelever:
Pisk dressingen sammen.
Skær leveren i mindre stykker. Svits lever og løg i olien 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
Skyl spinaten grundigt og tør den.
Kog pastaen og dryp den af.
Arranger spinaten på 4 tallerkner. Kom den varme pasta oven på og fordel dressingen omhyggeligt. Fordel leveren og drys med pinjekerner og lidt høvlet parmesan.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.